Om mig

 

 

Jeg er clairvoyant medie og arbejder med clairvoyance og medieskab. 

 

Min store passion er at være redskab for åndelige energier og budskaber, der støtter dig i din personlige og spirituelle udvikling med den hensigt, at bringe mere balance, glæde og harmoni i dit liv. 

 

Jeg er født i 1966 og har interesseret mig for den spirituelle og alternative verden siden min ungdom. Som 26-årig startede min rejse for

alvor inden for den verden, da jeg tog en uddannelse til zoneterapeut. Jeg fandt hurtigt ud af, at min interesse lå mere inden for det

psykiske og spirituelle og fulgte derfor op med at uddanne mig til genkaldelsesterapeut, coach og clairvoyant. ​

 

Gennem mine uddannelser og min egen søgen har det spirituelle arbejde haft en afgørende indflydelse på min personlige udvikling

– det spirituelle arbejde har kort sagt gjort mig hel, rolig, afbalanceret og glad.  Derfor har jeg i dag fokus på den spirituelle tilgang i mit arbejde og jeg styrker og udvikler fortsat mine evner inden for dette felt gennem cirkelarbejde, netværk, kurser og efteruddannelse. 

 

Min vision for mit arbejde er, at være katalysator for din personlige og spirituelle udvikling, både når det drejer sig om små og store udfordringer, livs-kriser eller blot et ønske om personlig udvikling - alt sammen med den hensigt, at du kommer til at stå stærkere i dig selv. 

 

Mit redskab er clairvoyance, som er det franske ord for klarsyn og når jeg arbejder clairvoyant, benytter jeg mine psykiske evner: 

 

Klarfølelse - at mærke klientens følelser 

Klarhørelse - at høre lyde, stemmer og ord 

Klarsyn - at se billeder eller oplevelser for det indre øje 

 

I clairvoyancen læser jeg din energi og modtager budskaber via sindet i form af følelser, tanker, billeder, ideer og tegn, som fortæller mig ting om dig. Der tages udgangspunkt i dit liv lige nu og det vil sige, at jeg er i kontakt med de følelser og mulige udfordringer, som er aktuelle for dig og som kan være årsag til, at tingene ikke fungerer optimalt for dig.

 

Jeg fungerer på den måde som et redskab, den åndelige verden udtrykker sig igennem. I clairvoyancen vil du ofte blive præsenteret for muligheder og for, hvor de muligheder fører dig hen og det er altid op til dig og din frie vilje, hvad du vil bruge informationen til. 

 

 

Uddannelse

Mine psykiske evner har jeg udviklet,  trænet og træner stadig her:

Maya Fridans clairvoyance uddannelse

Lone Hertz mediumship uddannelse

Arthur Findley Institute, England

 

 

 

 

Hovedgaden 55A, 2. sal
2970 Hørsholm

 

Tlf.: 6168 0339

birgittejuhl@outlook.com

  • Facebook