Hvad er clairvoyance ?

 
Når du kommer til en clairvoyance hos mig

 

Jeg er trænet i at lytte til de impulser, der kommer fra den åndelige verden og i at formidle de budskaber, der ligger til dig dér. I clairvoyancen fungerer jeg som et redskab, den åndelige verden udtrykker sig igennem og de områder, jeg kommer ind på, er uden min indflydelse. Budskaberne er som regel direkte og du får præsenteret konkrete forslag og handlemuligheder, så du får god hjælp til at arbejde videre.

 

Den rene clairvoyance skal ikke styres og derfor formidler jeg det, jeg får fra den åndelige verden uden at tolke, styre eller bestemme. Du skal derfor være forberedt på, at der kommer det, der er til dig og ikke altid det, du gerne vil høre. Nogle gange bliver vi bekræftet i det, vi tumler med og andre gange er det noget helt andet eller en helt anden vinkel. Det er bl.a. det, der gør clairvoyance så fantastisk - du kan aldrig vide på forhånd, hvad der kommer.

 

 

Nogle gange dukker der afdøde op i clairvoyancen. Afdøde giver sig til kende på forskellige måder og som oftest, er det muligt at beskrive dem og jeres relation. De kommer altid med kærlige hensigter og kan finde på at komme med gode råd til dig eller blot gøre opmærksom på deres eksistens. Det er altid op til dig, om du har lyst til at få formidlet kontakt til afdøde.


Udgangspunktet er dig

 

​Som clairvoyant kan jeg støtte dig i din forståelse og accept af dig selv og den du er, både generelt og i situationer, hvor du har brug for ekstra støtte og vejledning. Mit mål er, at du får mere mod til at følge dit hjerte, være autentisk og kommer til at stå stærkere i dig selv.

 

Udgangspunktet er altid dig, så du selv kan skabe vedvarende ændringer.

 

 

 

 

 

Jeg følger Clairvoyant Foreningens etiske regler

Jeg stiller kun ind på personer, der selv har bedt om det
Jeg giver konstruktive råd
Jeg viser respekt og indlevelse
Jeg har tavshedspligt
Jeg har god etisk forståelse og en høj moral
Jeg har en god skelneevne

Jeg udøver kun clairvoyance i forsvarlig fysisk og psykisk tilstand

Jeg tilbyder alle clairvoyancer optaget på lydfil

 

 

 

 

Hovedgaden 55A, 2. sal
2970 Hørsholm

 

Tlf.: 6168 0339

birgittejuhl@outlook.com

  • Facebook