Kend dine værdier


– og stå stærkere i dig selv!

 


Denne workshop er til dig der:

- har svært ved at sige ”nej”

- mangler et pejlemærke i dit liv

- ikke altid kan forstå dine egne reaktioner

 

Er det noget for dig?

Lyder det bekendt? Og vil du gerne stå stærkere i dig selv, på din vej gennem livet? Så er der en temmelig god grund til at udforske dine personlige værdier!

Hvordan vil det være, at være dig, når du klart kan definere, hvad der virkelig er vigtigt og betydningsfuldt for dig? Når du får en rettesnor, som du altid kan gå efter på alle områder af dit liv? Når det bliver så meget nemmere at vælge til og fra og vide, hvad du skal sige ja til og hvad du skal sige nej til og det samtidig er tydeligt for dig, hvorfor du reagerer, som du gør og hvorfor andre reagerer, som de gør? Kort sagt, hvordan vil du have det, når din verden bliver åbenlys og logisk og du dermed kommer til at stå stærkere i dig selv?

Hvis du virkelig gerne vil gøre livet nemmere for dig selv, så er det her workshoppen for dig!

 

 

 
 
Det får du:

Denne workshop bliver en milepæl i dit liv!

Du får bevidsthed om og kendskab til dine vigtigste personlige værdier, og det vil styrke dig på alle områder af dit liv. Hver gang, du står over for en udfordring, et valg eller en beslutning, der skal træffes, har du noget at støtte dig op af og fordi du altid kan veje de mulige valg op mod dine værdier, får du skabt en ro i dit liv, som vil være en lise for både sind og sjæl.

 

På workshoppen, bliver du guidet igennem vigtige trin i afklaringen mod og i styrkelse af dine værdier og du bliver præsenteret for værktøjer, der gør det lettere for dig at være i harmoni med dig selv og den du er. I processen inddrager vi både konkrete og spirituelle værktøjer og du vil kunne bruge værktøjerne igen og igen, så du ikke længere behøver at være i tvivl om, hvem du selv er.

Når du deltager i denne workshop, får du værktøjer til at stå stærkere i dig selv i din hverdag generelt og når du skal træffe valg og beslutninger – alt sammen så du kan stå stærkere i dig selv.

 

Der er max. 8 deltagere på workshoppen og vi arbejder i en kærlig og omsorgsfuld tone, så du trygt kan fokusere på at arbejde med dig selv og for dig selv.

 

 

 

 

Hovedgaden 55A, 2. sal
2970 Hørsholm

 

Tlf.: 6168 0339

birgittejuhl@outlook.com

  • Facebook